lil kleine mishandeling

Jorik Scholten zoals Lil Kleine echt heet zou op 6 december 2019 samen met twee mannen. Storynl is de website van het meest spraakmakende en geloofwaardige entertainmentblad van Nederland.


S6tsdfqzpa4afm

De politie start volgens De Telegraaf maandag een onderzoek.

. Het management van Lil Kleine en Jaimie Vaes wil nog niet reageren. Vorig jaar kwam Lil Kleine ook al in het nieuws vanwege een vermoedelijk geweldincident. Hier vind je al het actuele en relevante entertainmentnieuws op het gebied van showbizz internationale jetset en royalty.

1 day agoLil Kleine mishandeling. Lil Kleine 27 is vrijdag niet in de rechtbank van Amsterdam aanwezig voor de mishandelingszaak die tegen hem loopt. Rapper Lil Kleine beweerde niet schuldig te zijn aan mishandeling toch vindt de rechter dat de Amsterdammer zich schuldig heeft gemaakt aan mishandeling.

De rapper wordt ervan verdacht samen met nog twee mannen een andere man te hebben mishandeld. Het OM eist een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee weken. Lil Kleine die eerder deze week nog veroordeeld werd tot 120 uur taakstraf vanwege een eerdere mishandeling werd vanavond door de politie aangehouden.

Jorik Scholten zoals de rapper eigenlijk heet verklaarde eerder helemaal niet schuldig te zijn. Lil Kleine en zijn twee vrienden achtervolgen het slachtoffer en slaan en schoppen hem meerdere keren. De rapper zou in een hotel op het Spaanse eiland Ibiza zijn vriendin Jaimie Vaes tot bloedens toe hebben mishandeld.


Vrfw9xccyxicwm


Ys Ujfwprwn0cm


W1v4 50stpstdm


Lil Kleine Blijft Ook Vandaag Nog Vastzitten Geen Uitspraken Over Aangifte Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Geacwwo9dettrm


Lil Kleine Aangehouden Voor Mishandeling In Amsterdam Rtl Boulevard


Gelekte Camerabeelden Vermeende Mishandeling Door Lil Kleine Zijn Van Eigen Huis Rtl Boulevard


Llub9168to3m M


Y17mopd9qpt89m


Wwcxcer Gvspkm


69uikbkllodvxm


D5zd3pbtkrtplm


Geschokte Reacties Op Vermeende Mishandeling Door Lil Kleine Blijf Met Je Poten Van Haar Af Hart Van Nederland


Asrb77dyqtgqim


N Qej0peeybkgm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel